Természetes hogy fel vagy háborodva, amikor napok – rosszabb esetben hetek – telnek el, az anyagok átküldése, és a weboldalad tényleges frissítése között. Tény, hogy ilyenkor értékes látogatóktól esik el a céged, csak mert nem a megfelelő ember kezeli a weboldalad.

Hogyan lehetne lerövidíteni az átfutási időt?

A programozók legtöbbször csak kényszerből vállalják el a karbantartási feladatokat. Ők is vállalkozók, tudják, hogy az Ügyfél megfelelő kiszolgálása fontos. Próbálnak mindent megtenni, mert jó kapcsolatban akarnak maradni veled. Megígérik, hogy amint tudják elvégzik a munkát, de az csak nem készül el.

A weboldal fejlesztés és a weboldal karbantartás ma már két eltérő munkakör

A weboldal karbantartást, karbantartókra kell bízni

Photo by Bo Nash – https://www.flickr.com/photos/sidehike/461227817/

A programozói munka alapvetően nagy koncentrációt, belemélyedést igényel. Ha egy fejlesztő szétzilálja a napjait időrabló és monotonitást igénylő karbantartási munkákkal, rendkívüli módon lecsökkenti a saját hatékonyságát. Mivel a fő profilja az építés, fejlesztés a kisebb kéréseket tolja maga előtt. Nem is lehet rá haragudni ezért, a Te weboldalad is azért lett jó, mert a készítője jól végezte a dolgát.

A weboldal karbantartást, karbantartókra kell bízni!

A weboldal karbantartás nem atomfizika, csak kisebb mértékben igényli a programozó, fejlesztő kiemelkedő tudását. Szükséges hozzá viszont egy csomó más ismeret, naprakész információk a trendekről, a seo-ról, internet marketingről, a Google aznapi hangulatáról stb. Ezeknek az információknak a napra készen tartása sok időt igényel. Olyanra érdemes bízni a weboldal karbantartást aki ezzel tölti a napjait.

Bízz meg egy karbantartót, és nem fogod többet rosszul érezni magad a kényelmetlen kérések miatt!

Mivel mi egész nap ezt csináljuk, könnyedén felmérjük az egyes feladatok időigényét. Jól tudjuk ütemezni a kisebb-nagyobb kéréseket, előre tudjuk venni a sűrgős módosításokat. Nem hátráltatnak hosszú projektek az időgazdálkodásban.

Bármikor zavarhatsz minket a rövid feladatokkal, gyors kérésekkel, hirtelen telefonokkal, minket nem zavar sőt örülünk neki

Persze a rendszeredet a programozód ismeri a legjobban, de ha tartozik hozzá ügyfél adminisztrációs felület akkor mi biztosan elboldogulunk vele.

A későbbi fejlesztés sem probléma, remekül együtt tudunk dolgozni más programozókkal. Hidd el ők csak örülnek, ha a – számukra – időrabló feladatokat levesszük a vállukról.

A weboldal karbantartás a te meghosszabbított kezed, mi csak a tartalomért felelünk. A kódolás marad a fejlesztőé. Ha nem akarod újra úgy érezni magad a tartalom számonkérésekor, mint egy kellemetlen számla behajtáskor, akkor

KATTINTS ÉS VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!