Sajnos láttunk már ilyet. Elkészül a weboldal, de a fejlesztő nem akarja a karbantartást hosszú távon elvégezni, vagy soha nem ér rá, vagy új projekten dolgozik, vagy egyáltalán nem elérhető már. Kézenfekvő a megoldás, keresel egy új programozót.

Az új cég lehet, hogy másik rendszert használ, vagy nincs jó véleménnyel a meglévő struktúráról, lehet hogy nem szeretne más munkájával küzdeni éveken keresztül. Jó eséllyel azt fogja javasolni, hogy csináljatok egy új weboldalt együtt, persze teljesen áron.

A korábbi fejlesztő nem elérhető. Ki fogja most karbantartani a weboldalamat?

Photo by Gonzalo Malpartida – https://www.flickr.com/photos/zazasvq/8128109002/

Ez azt jelenti, hogy másodszor fizeted ki ugyanazt a weboldalt. Valószínűleg ez a forgatókönyv a legkevésbé vonzó számodra.

„Van egy weboldalam, működik de nem tökéletes, én nem értek hozzá, az új fejlesztő felesleges költségekbe akar verni, mit csináljak?”

Mi lenne, ha első megoldásként fejlesztés helyett weboldal karbantartással terveznél?

Csak gondolj bele, hogy a weboldalad már készen van, kifizetted. Ideális esetben van megfelelő hozzáférés, csak átküldöd és mi elkezdjük feltölteni tartalommal. Rendelj weboldal karbantartást, kezd el használni, kezdjen el pénzt termelni! Lényegesen olcsóbb megoldás.

  • Nem kell újra kifizetni az egészet

  • Nem kell várni egy új rendszerre, azonnal kezdődhet a pénzkeresés

  • Így most semmit nem kell újra csinálni

  • Ha később mégis fejleszteni kell, addigra az oldal megkeresi az árát

Ha nincs kedved most új fejlesztővel szenvedni, ha azt akarod hogy a weboldalad végre hozzon is pénzt ne csak vigyen, méghozzá mielőbb, akkor

KATTINTS ÉS VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!